Ήταν ζήτημα χρόνου να ανοίξει
το πιο όμορφο εστιατόριο της πόλης
κι αυτή τη φορά μας περίμεναν απανωτές εκπλήξεις
Γνήσια γκουρμέ πιάτα με φαντασία κι εξαιρετική γεύση
άψογο σέρβις έμπειρος σομελιέ
τίποτε δήθεν και προσποιητό
και τιμές επιτέλους λογικές
Δοκιμάστε άφοβα τις ψητές ντομάτες , τη παντζαροσαλάτα και το λαβράκι φιλέτο
πιείτε το μοχιτο χωρίς αλκοόλ με σιρόπι πιπερόριζας, εδώ το λένε virgin mojito
Για όλα αυτά υπεύθυνος ο σούπερ ταλαντούχος σεφ Αθηναγόρας Κωστάκος, γνωστός και μη εξαιρετέος από άλλα στέκια καλοφαγάδων, κεφάτος , τολμηρός , έμπειρος και μόνο 27 χρόνων.
5 σχόλια:
Όταν λες τιμές λογικές, ευελπιστώ όντως να ισχύει ;))
σίγουρα οι τιμές λογικές δεν το πολυπιστεύω...
λογικές σε σχεση με την προηγούμενη διεύθυνση με σεφ τον πολύφερνο Γαλλο . Εκει τα 4 ατομα ηταν 650 ευρω. Εδωτα δυο ατομα πληρώσαμε 130 ευρω.
Nice και ότι ψήνομαι για ένα ταξιδάκι!
@
τι ωραία, να ξανα άνοιγε
το πιλο πωλείον
Πουλ όπουλου !
μου αρέσουν τα καπέλλα !
είμαι démodé, ε ;
:)
t.m.M.
Δημοσίευση σχολίου