Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2009

ξανάνοιξε το Πιλ Πουλ !!!

Ήταν ζήτημα χρόνου να ανοίξει
το πιο όμορφο εστιατόριο της πόλης
κι αυτή τη φορά μας περίμεναν απανωτές εκπλήξεις

Γνήσια γκουρμέ πιάτα με φαντασία κι εξαιρετική γεύση
άψογο σέρβις έμπειρος σομελιέ
τίποτε δήθεν και προσποιητό
και τιμές επιτέλους λογικές

Δοκιμάστε άφοβα τις ψητές ντομάτες , τη παντζαροσαλάτα και το λαβράκι φιλέτο
πιείτε το μοχιτο χωρίς αλκοόλ με σιρόπι πιπερόριζας, εδώ το λένε virgin mojito

Για όλα αυτά υπεύθυνος ο σούπερ ταλαντούχος σεφ Αθηναγόρας Κωστάκος, γνωστός και μη εξαιρετέος από άλλα στέκια καλοφαγάδων, κεφάτος , τολμηρός , έμπειρος και μόνο 27 χρόνων.


5 σχόλια:

  1. Όταν λες τιμές λογικές, ευελπιστώ όντως να ισχύει ;))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σίγουρα οι τιμές λογικές δεν το πολυπιστεύω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. λογικές σε σχεση με την προηγούμενη διεύθυνση με σεφ τον πολύφερνο Γαλλο . Εκει τα 4 ατομα ηταν 650 ευρω. Εδωτα δυο ατομα πληρώσαμε 130 ευρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Nice και ότι ψήνομαι για ένα ταξιδάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @
    τι ωραία, να ξανα άνοιγε
    το πιλο πωλείον
    Πουλ όπουλου !

    μου αρέσουν τα καπέλλα !
    είμαι démodé, ε ;

    :)

    t.m.M.

    ΑπάντησηΔιαγραφή