Τρίτη 18 Αυγούστου 2009

Απο το δελτίο ειδήσεων του Star (του ανταποκριτού μας)


Η κομψή , διακριτική και τρε τρε ελεγκαν βραδιά που οργάνωσε η Highvlotegepress(μάτια παλάτια κυρία και οπεν μαιντ γενικώς)με τον Mahler76(καλλονός εξαιρετικής κοπής και αντοχής), όπως ήταν αναμενόμενο, εξελίχτηκε σε μια ολονυκτία 7 ωρών ακατάπαυστου ομαδικού σεξ , πολύ κινκι και αχαλίνωτο ως προς τις διαθέσεις με την συμμετοχή τουλάχιστον 25 σούπερ επωνύμων και ασφαλώς καλλιγράφων μπλόγκερς του ελληνικού ιστολογίου. Να σημειώθεί η εξαιρετικής εφευρετικότητος στάσεις και διαρυθμίσεις επι των τραπεζιών (μη ρωτάτε οι απαντήσεις μπορει να προκαλέσουν καρδιακά). Οπως και η εφάνταστος χρήσις των μανουαλίων μετά μουσικής . (αυτό για τους πιό έμπειρους ασφαλώς, μη το δοκιμάσετε ποτέ μόνοι στο σπίτι )
Η αθώα "αισθηματική ηλικία", με μισή καρδιά συμμετείχε στα ομαδικά, εψιλοχαμουρεύτηκε με 4-5 διερχόμενα σταρ του γκρικ μπλοκινγκ και εντελώς μεθυσμένος από ανεξέλεγκτα ηδύποτα ρουμπινί, εθεάθη σχεδόν ημιθανής κι ημίγυμνος,(να σξμειωθεί με συλλεκτικό σλίπ, να καλή ώρα σαν την Μπλάνς Επιφανί,) με 2 ύποπτα άτομα της νύχτας, να παρελαύνει με αυτοσχέδια λάβαρα την ...πύρκαυλη οδό Πειραιώς κατά τα ξημερώματα, ενώ το πλήθος των υπολοίπων μπλόκερς, έτρεχε εσπευσμένα στα εφημερεύοντα φαρμακεία και νοσοκομεία της πρωτευούσης, ινα τους παρασχεθεί η πρώτη -αλλά ουχί και τελευταία- βοήθεια, από δόκιμους ιατρούς νεοφερμένους κατά ασφαλείς πληροφορίες της τάχα μου δήθεν κατά τύχη αφιχθείσης Μαρκησίας του Ο, αβεκ α κομπανί αγνώστων λοιπων στοιχείων (μωρέ γνωστών είναι αλλά, ας όψεται το δεοντολογικό).
Ε ναι έγινε κι ο σχετικός τσαμπουκάς, και τα υποδέλοιπα αυτού (δεσμοί χωρισμοί, τριγμοί, οδυρμοί και τα τοιαύτα κοσμικά)

Η βραδιά τελείωσε με σφηνάκια ακαθορίστου κόκκινου προελεύσεως , όρκο δε κάνω, ίσως να τανε κι αίμα...
Και όλοι συμφώνησαν ότι όσοι δεν μείνουν έγκυοι, η δε πεθάνουν από εκφυλιστική μπλογκερική πανώλη να το ξανακάνουν.

Η αστυνομική διεύθυνση πρωτευούσης, παρακαλεί τους αυτόπτες μάρτυρες όπως καταθέσουν ΕΔΩ,επωνύμως, τα γεγονότα που υπέπεσαν στην αντίληψη τους.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητος
Πλούσια δώρα.
χικ.

(μιά άλλη πιό ...πολιτική ανταπόκριση της περιούσης βραδυάς ΕΔΩ ο καθείς και τα όπλα του ασφαλώς...)

13 σχόλια:

BOSKO είπε...

Άκου "σεξουαλική" αντί "αισθηματική ηλικία"! Κατοχυρώθηκε! Άιντααα...
το θεό σου δεν έχεις!

natasha hassiotis είπε...

ωωωωω! με προλάβατε αγαπητέ! μα πιο άυπνος κι από μένα;;;!
πνευματωδέστετε φίλε, διατηρώ τις καλύτερες των αναμνήσεων και επιθυμώ επανάληψη του συμβάντος. (όπως λέει κι η κόρη μου στον ύπνο της, "να πάμε βόοολτα").

kyzikos είπε...

Αγαπητέ εν Μύστοις αδελφέ,
παρακαλώ όπως επαναλάβετε την χθεσινήν καθ'εσπέραν σεξουαλικήν ομήγυρην, διότι τινές των προσκεκλημένων δεν ενεπέδωσαν τινάς σεξουαλικάς στάσεις άκρως μπερδευτικάς και δυσκόλους εις την εκτέλεσιν.Όπως επί παραδείγματι την του ψαρονεφρίου.Πρέπον είναι η βορά του εν λόγω εδέσματος κατά την πράξιν ή μετά το τέλος αυτής?Δεν αντιλήφθηκα σαφώς.
Οφείλω να σας απονείμω συγχαρητήρια δια την σοφήν και έμπειρον διδαχή σας εις τα ζητήματα της Κάμα Σούτρα και εις τας ακριβείς εκτελέσεις αυτών,υπήρξατε καλός οιακοστρόφος και ερωτικότατος.
Ο Παις εκ Κυζίκου.

b|a|s|n\i/a είπε...

μοιάζει πολύ όμορφο όταν η όποια ηλικία γίνεται τόσο αθώα όσο η αλήθεια των στιγμών.
κατά τα άλλα φήμες λένε ότι παρατηρείται συνοστισμός στην αστυνομική διεύθυνση πρωτευούσης.

mahler76 είπε...

Σας παρακαλώ δεν θα 'θελα. Πόνεσε το πωπουλίνο μου. Χιχιχιχιχι

Ώστε πλέον αποδεχτήκατε τον κτηνώδη ερωτισμό και την ζωώδη σεξουαλικότητά σας μετά την χθεσινή μας παρτουζίτσα. Χαίρομαι που βγάζω τα καλύτερα στους ανθρώπους...ακόμα και στους καλύτερους των ανθρώπων χιχιχι

b|a|s|n\i/a είπε...

συνωστισμός βεβαίως βεβαίως. με ω! :)

Μαρκησία του Ο. είπε...

Ως γνωστόν κυκλοφορώ πάντα ινκόγκνιτο και με τεράστια μαύρα γυαλιά ακόμα και τη νύχτα, άρα μέσα στην γκαβομάρα μου κάπου έστριψα λάθος και βρέθηκα εκεί.

Κάτι πήρε το αυτί μου, το μάτι μου και ένα μέρος του ποδιού μου για παρτούζες και κατανάλωση απαγορευμένων ουσιών και εγκεκριμένων από τον ΕΟΦ φαρμάκων ενίοτε, αλλά με μεγάλη επιτυχία. Γενικώς ήτο μια βραδιά επιπέδου έστω και δαπέδου.
Ο δε ρεπόρτερ του παρόντος καλά θα κάνει να μην καμουφλάρει τη social butterfly που κρύβει μέσα του.

σας φιλώ, πάω να αποσυρθώ στον πύργο μου και να κάνω σπα

candyblue είπε...

Δεν έχω λόγια.Ακόμα τριγυρνάω γυμνή και ξεμμαλιασμένη.

Και το χειρότερο δεν έχω ιδέα που είμαι και τι μου έκαναν ΑΚΡΙΒΩς!!!!

"Αισθηματική ηλικία" είπε...

θα κάνω υπομονή και δεν θα καταγγείλω ονομαστικά τους υπόλοιπους σαρδανάπαλους και σαρδαναπάλισες της βραδυάς.

θα περιμένω μόνοι τους να καταθέσουν τα καθέκαστα.


@Bosko
αυτό ητο μια μικρη απάντησις για το ότι ουδεπόποτε μας κάλεσες στο ρετιρε της ανωμαλίας της πλατείας Βικτωρίας -))


@highvoltagepress
θελω να σας εξομολογηθώ το μεγεθος της γοητείας πάνω μου, και τιν διακαή μου πόθον για επανάληψι αυτού τουκαι "τραπεζάτου" ονομαζόμενου (για λόγους κοσμιοτητος δεν επεκτείνομαι)


@kyzikos
Οχι να το πενεύεστε αλλά κι εσεις αγαπητέ μου, αν κι όλως τυχαίως (αμα θεμε το πιστεύουμε) ευρισκόμενος εις το σουαρέ της κολάσεως, ετοιμος ήσασταν και με τα ερωτικά σας βοηθήματα και με τα όλα σας. σωστος κυριος και επαγγελματίας.

(και ομορφούλης απο όσο πρόλαβα να διακρίνω απο τα χαλίκια όπου ητο η φυσική μου θέσις)



@basnia
την αλλη φορά δε θα διαφύγετε, σας έχουμε ετοιμάσει ειδικό δρώμενο για τα περίεργα γούστα σας (τω οντι εκ της αστυνομικής διευθύνσες ζήτησαν ενισχύσεις για τα πλήθη που συρρέουν. αποροίας άξιον γιατί δεν περνούν ι από εδώ. φοβούνται μήπως εκτεθούν? Δεν ξεύρουν ότι πολυ σύντομα οι ανομες φωτογραφίες τους θα διαρεύσουν στο διαδίκτυο?


@mahler76
για σενα μικρούρη γατούλη εχω πολλά φυλαγμένα για τη γούνα σας, αλλα ας όψεται που είχα οργασμό μετα απο 1.234.567.890 χρόνια κι ετσι πρόσκαιρα το ξεχνώ.

αλήθεια πως και ου ξεφύγατε τετοιο ζουμπουρλίδικο πλασμαματάκι?

σας είπε κανεις πως είστε ενα μπιζουδάκι των μπλόκς?

(καλοπιάνω για την επόμενη φορά)



@ Ο/Η Μαρκησία του Ο

Εμ έτσι εξηγείται αυτή η κορμοστασιά, αυτή η ευρωπαική αλύρ, να τη πω, αυτο το αξιοθαύμαστο της κατασκευής σας δεσποινίς μου, γιατί εκτος απο μανουλομάνουλο είστε και σνόμπ. κι αυτό το σπα, θαύματα κάναι.
μη χανόμαστε...




@candyblue

Αθώα και διανοούμενη μικρή μου πόσο σας κατανοώ, καθε φορά που με το βλέμμα σας παρατηρούσα εθαύμαζα την σπάνιας πλαστικότητας στάσεις του σωματός σας, ασφαλώς αποτέλεσμα σκληρής και μακροχρόνιας εξάσκησης. Οχι δε θελβ εγω να σας πω, τι κάνατε, τι σας έκαναν και τι συνέβη, αφήστε τον χρόνο που είναι πανδαμάτωρ να σας τα πει λαου λαου μη σας έρθει κανας κόλπος στο άνθος της εφηβείας σας.

ολα θα πανε καλα... είπε...

ένα λεπτό,ρε παιδιά,εγώ...πού ήμουν;Πώς και το έχασα όλο αυτό;;;Φαίνεται να περάσατε ωραία,μπράβο,να το επαναλάβετε!

candyblue είπε...

Αίσχος! ΜΕ ΒΆΛΑΝΕ ΣΤΗΝ ΜΗΧΑΝΉ ΤΟΥ ΧΡΌΝΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΞΑΝΑΚΆΝΑΝ ΈΦΗΒΗ!

"Αισθηματική ηλικία" είπε...

@ολα θα πανε καλα
χε χε τωρα καταλάβατε την πρωινή μου συστολή

την επόμενη φορά λέμε να το κανουμε στο Μεγαρο Μουσικής που χει και νοστιμοτατο κετερινγκ

η συναντησις αντι 3 κατεληξε σε συνελευση μπλόγκερς κανονικά.


τα υπόλοιπα ασφαλώς ειναι....λογοτεχνία!

natasha hassiotis είπε...

με συγκινείτε αγαπητέ, το μέγεθος πάντα μετράει...(χιχιχιχιχιχιχι)