Κυριακή, 11 Ιανουαρίου 2009

Μα δεν σέβονται ούτε τους αντικαπνιστές! Πότε θα γίνουμε Ευρώπη...Μια που από άδικες δολοφονίες και δικαιολογημένες διαμαρτυρίες γκώσαμε πια, νομίζω πως ήρθε ο καιρός, να δώσω θερμά συγχαρητήρια στους υποκινητές των επεισοδίων ,που ήταν οι εταιρίες δημοσκοπήσεων, μιας κι ήταν ό μόνος επαγγελματικός χώρος που αυγάτισε τον κύκλο εργασιών του, μαζί με τους τζαμάδες και τους σιδεράδες.

Θα παρακαλούσα την νέα ανασχηματισμένη κραταιά κυβέρνηση ,να μεριμνήσει με την γνωστή ευαισθησία της για τους διαδηλωτές και τις συνθήκες καταστολής τους, σε περίπτωση εκτρόπων,( όταν και πάλι οι εταιρίες δημοσκοπήσεων θα χρειαστούν ένα έχτρα χαρτζιλίκι, )για τον διαχωρισμό των συγκεντρώσεων, όχι στο γνωστό και παλιακό δίπολο, ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ αλλά στο καπνίζοντες και μη καπνίζοντες. Διότι με τα γνωστά χημικά είναι πραγματικά πεταμένα τα λεφτά του Υπουργείου Υγείας για την αντικαπνιστική εκστρατεία, άσε που η εισπνοή τους σε πρώην απεξαρτημένους λειτουργεί σαν αιτία να το ξαναρχίσουν.

Έτσι και πολιτικαλ κορεκτ θα είμαστε και οι ασφαλιστικές δεν θα φαλιρίσουν (ως γνωστόν από αυτές άρχισε η αντικαπνιστική εκστρατεία, γιατί αν ήταν για την υγεία μας, θα είχαν εγκρίνει τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα που δεν ρυπαίνουν και δεν θα εξαρτυόμασταν και από τις πετρελαιοτρομοκρατικές χώρες)

Ευχαριστώ.

7 σχόλια:

tovene592 είπε...

ο άρης πετροβασίλη;;; χαχαχα!
από 1 ιουλίου θα γίνουμε ευρωπέοι λέει. για το καλό μας. φυσικά

BOSKO είπε...

ναι, καλά κρασιά...ας κοιτάξουν οι Ευρωπαίοι που δεν έχουν μπαλκόνια μη και φουντάρουν οι πολίτες τους κι ας αφήσουν εμάς να καπνίζουμε αρρημανίως που, σύμφωνα και με τους ψυχίατρους, κάνει καλό στο στρες...όταν αυτοί έτρωγαν βατόμουρα, εμείς είχαμε χοληστερίνη, για να θυμηθώ και λίγο τον Χάρρυ Κλυνν, όταν μας είχαν απαγορεύσει το...κοκορέτσι!

b|a|s|n\i/a είπε...

τι;; δεν είμαστε ευρώπη;;
είναι το μυστικό κρυμμένο στης καρδιάς τα βάθη;

provato είπε...

axaaaxaxaaxaxaxaxxxxaxa

αχαχαααχαχαχαχαχχχχαχαχαχα δεν γελούσα, κύριε, εξηγούσα κάτι στην Γιαδικιάρογλου που την είχε ρωτήσει η Σπηλιωτοπούλογλου αχαχαααχαχαχαχαα μλκ τι τέλειο εξώφυλλοοοοο

trempe είπε...

τη φωτιά σας παρακαλώ!γενικώς!

Μεγαλοκοπέλα είπε...

Λαϊκίζετε επικινδύνως ή μου φαίνεται; Μα κι εσείς;

"Αισθηματική ηλικία" είπε...

@tovene592
Η κράτησή σας για το υπερωκειάνειο
"ΑΠΕΛΠΙΣ" για Μαλάουι ίσχύει για τον Ιούλιο η να το ακυρώσω?

@BOSKO
Σύντροφε στο ίδιο μετερέζι θα αγωνισυούμε για το τελευταίο μας Dunhill...

@ b|a|s|n\i/a
Πειρατή, ει κυριε Πειρατή το τόπι μου κι ένα πακέτο Dunhill

@provato
Μη γελάτε Κύριε, από σας έμαθα να σέβομαι τους...θεσμούς!

@trempe
Σε αυτό ελπίζω. Στάχτη και μπούρμπερη γενικώς.

@Μεγαλοκοπέλα
Εσείς το λέτε αυτό? Εσεις
μιά πρώην καπινιστρια
και νυν ...ανεβλαβής?
(προσεχετε την ρίμα παρακαλώ )P